...s meghallod minden dalban
szavak .. megint késve jönnek
lelkek .. amik összetörnek
egy perc alatt
színek .. amik megfakulnak
képek .. amik halványodnak
de nem tűnnek el
könnyek .. mindig győznek
szívek .. amik megszépülnek
csak egy pillanat
tévedsz .. ha rosszat képzelsz
érezd .. Benned mind megérhet
csak figyelj......
Neked szólnak a Hangok nagyon rég
nem fáj a Szó, a Csend miénk
Öleld át a pillanat fényét
Érezd a vágy üzenetét..
s meghallod minden dalban
a meghallhatatlant....
(2005.11.17.)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.