Változik az idő,változik a táj
Elköszön a tél,elmúlik a tavasz,eljő a nyár
Változik az évszak,változik minden
Semmi sem marad meg örökre itt lent
Változnak a dolgok,változik az ember
Tele ambíciókkal,önbizalommal,tervekkel
Változnak a tervek,változik a világ
Ami minden apró tettet kivár
Minden és mindenki változik mint maga a táj
Gonosz,vérengző szörny lesz a világ