Sírhelyeim vagytok
Emlékek,
melyek
rólam szóltok,
emlékem zengnétek
mások fejében mind.
Bennetek nyugszom,
amíg a savak, és
kovalens kötések és
egyéb
vegyi folyamatok
kitartanak.
Pusztulásom túlélitek,
talán,
de
nem hiszem, hogy fontos ez.
Az élet nem áll meg a halál után.