Éjszakai Sikolyok I.
Lement a nap e őszi napon
És a sötétséggé lett a vadon
Nyugalom,csend,békesség
Távol van a gonosz vérengzés
Csend borul a tájra lassan
Csak néhány madár krákog magasan
Hold fénye világít mindenütt
Néhány ember a távolban szalonnát süt
Ők is elhagyják a teret,most van nyugalom
Teljesen magányossá vált a vadon
Sötét felhők gyülekeznek az égen
A holdat eltakarva szépen
Semmi fény csak sötét messzeség
Most már nem fő előny a gyengeség
Meghal az aki kicsi és gyenge
Aki fiatal,aki félénk,aki zsenge
A fenevad csikorogtatja fogát
Mindjárt elejti zsákmányát
Sötét szőrét szél borzolja
Gonosz fejét a sötétség eltakarja
Itt vadászik már évek óta
Ő az utólsó de nem ér véget a nóta
Amíg ő él sikolyok töltik be a vadont
Egymás hegyén-hátán sok ezernyi halott
Elindul!A sötétség az ő hazája
Hisz ilyenkor nem látja őt zsákmánya
Aki lehet ember vagy állat
Mert most mindenki a halálara várhat
Fogak koccanása.csontok törése
Lelkek végleg megölése
Csámcsogás,ropogás,vér
A fenevad más áldozat után néz
Először kicsi állatok pusztulnak
A nagyobbak megnyomorodnak
Egy ember botorkál az erdőben
Megbízik egy kicsi de súlyos kőben
Eldobja,a vadállat felfigyel
Hatalmas ordítás zavarja meg a helyt
A vadász felé tart ki előkapja mordályát
Golyójával eltalálja a fnevad oldalát
Az felüvölt,tovább rohan,pár méter van még
És a vadász előkapja díszes kését
Az állat szemébe áll az megvonaglik
De még mindig a vadász felé szaglászik
A vadász tudja mit akar,szépen vár
A vadállat elkapja a lábát
A vadász ott áll az állattal szemben
Gigászi harc lesz ezen az éjen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.