Pillanat varázsa
/ Adrienn ballagására /
Elillan a perc,a pillanat varázsa
S függönyt ereszt a múlt a hulló időre
Hiába fáj, hiába hal bele szívünk
Egy sóhajtás csupán, s mindent elveszítünk
Mint a lángját a tűz hamvadó parázsa
Sorsunk az, hogy várni kell újabb csodára
Fel-felsajdúlva a bennünk születőre
Múltat, és a jelent kell most egybevetned
S lépni,hogy holnapra több légy önmagadnál
Új fényjelet lobbant szemedbe a sorsod
Hogy mint a mennybolt a csillagokat hordozd
Ha indulsz a nap felé égi követnek
Letörölve a verejtéket,s a könnyeket
Maradandóbbat alkoss a pillanatnál
2004 05 0 7
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.