Miért?
MIÉRT?
Múltidéző álom
Miért vagyok itt, ha nem szólnak a szavak?
Miért vagyok itt, ha nem hallgathattalak?
Miért vagyok itt, ha nem bámulhattalak?
Miért vagyok itt, ha nem csábíthattalak?
Miért vagyok itt, ha nem figyeled szavam?
Miért vagyok itt, ha nem érthetem magam?
Miért vagyok itt, ha nem feszülhet nyakam?
Miért vagyok itt, ha nem élek boldogan?
Miért vagyok itt, ha nem nyújtod a kezed?
Miért vagyok itt, ha nem nézhetem szemed?
Miért vagyok itt, ha nem dobog a szíved?
Miért vagyok itt, ha nem lehetek Veled?
Miért vagyok itt, ha Szerelem elkerül?
Miért vagyok itt, ha a mélybe lemerül?
Miért vagyok itt, ha a vad elterül?
Miért vagyok itt, ha te is szenvtelenül
Nézed, hogy őrülten vágyódom Utánad,
Nem fogod nekem levetni a ruhádat
Hogy enyém, legyen álmaimnak angyala,
Ne csak mindig rideg, árnyékos oldala
Maradjon, azért hogy örömteli legyek,
Verjenek bilincsbe magasodó hegyek.
Mért nem teljesülnek álmaim vágyaim?
Suttogják most a múltidéző álmaim.
Zirc, 2005. 11. 18
Ifj. Nagy Bálint
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.