Más lettem
arcomra ha csókod életet lehel
megrezdül szív pirul a bőr rejtőzik
a pillanat is bomlik korhad
öreg időm lassú örvény
mindenbe beleegyezik már sötét
esték leple alatt denevér szárnya
csattog s látok valami
fényt te vagy az lámpáddal
imbolyogsz s benyújtózik
fényed s jössz felém egyre szerelem
vagy sokadik nem kérhetek semmi mást
csak csókot simogatást s
magam vergődése sötét
látomás csupán nagyon akarlak és
dulakodnék keringenék táguló
üregeidben zuhanni
készen hasadékaidra
éhesen botladozom mint nyikorgó
szélkakas rozsdám pattog s nyikorog
szekerem eddig álmaim
gyötörtek de most hogy lettél
fényre tartod arcomat azt gondolom
immár más vagyok nehéz titkaimmal
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.