idill
magányos sárkány a tó felett
kondenzcsíkok maradékát falja
a távolban vitorlák fehér cápauszonyai
részeges bólya cipeli a vigyázat mélyvíz táblát
a mólón feldagadt csíkos fél pár zokni tele széllel
a nádas köldökében csillog a piercing
egy fennakadt fantás doboz
odafent szívbajos sirály kepeszt céltalan
s a naptól félig agyonszúrt feldagadt fejű
kalap nélkül hagyott csecsemők
kokettálnak velem a homokból
hangolni kezd a zenekar
a szárazföld feldübörög
kronenzeitungot olvasgatnak az életmentők
mellé töményet isznak brrr
egy meghibásodott GPS
tévedésből összeköt két távoli pontot
bőrömet kényezteti a rákent selyemprotein
a sztatoszférán most fúródik át egy gondolat
és messze ...kint a síkon
a szerelmesen összeboruló nádasok alagútján
angolnák indulnak útnak a Sargasso tenger felé
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.