Most már bevallhatom
Halál, te hülye húgyagyú!
Bármit is játsszunk, nálad van utolszor
az ász, a szív-adú.
Vérivó kriptaszökevény!
Ki pókhálón vigyorogsz, mert átlátsz
hullt lények szövetén,
te nyelved-sincsen vadbarom!
Maró nyáladdal fogod meg az embert.
Most már bevallhatom:
tiéd a perc, a pillanat.
Nekem kipotyog néked új fogad nő,
s bűzlő leheleted arcomba csap.
Szemed, szád üreges odú.
Add ide egyszer nékem koponyádat:
ki lesz a szomorú,
ha összetöröm csontodat?
Mellszikkasztó szél lázálmába veszve
a magány fojtogat
felelj hát, rohadék alak!
Én, amíg élek, mit csináltam mindig?
Százezer árnyban szétcsócsáltalak,
de te harcolsz a puszta létedért is,
s redves pofáddal tarkómba harapsz.
(Ez forog fenn a világ végezetéig.)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.