Mondókás ABC
Aladárnak kedvére
Árpád lett a testvére
Béla szép dolgát tette
Cecíliát feleségül vette
Csigának háza van
Dezsőnek láza van
Elemér jól tanul
Éva fut szótlanul
Ferkó úszik remekül
Géza nótája csendül
Gyógyít az orvos
Hódít a Vilmos
Imre tüzet rakott
Jenő gólt lőtt hatot
Katika sálat kötött
Lacika pálcája törött
Lyuk kell gombnak
Mosás kell a foltnak
Nagy már a halacska
Nyávog a macska
Olgának sok a gondja
Ócska ruháját mossa
Ördög bújt a verembe
Őz ugrott a kertembe
Pató Pál áll a folyó partján
Qarz órája van a karján
Rigó füttye szépen szól
Susog a nád néked szól
Szép a tél, ha hó lesz
Tavasz még szebb, ha itt lesz
Ugrat a lován a lovász
Vasat üt a kovács
X-nek társa általában
Y a matematikában
Zivatar lesz ma talán
Zsákot cipel nagyapám
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Gyermek versek