A szív virága
Tündöklő zöld mező és dombok,
körbe körbe.
Ezzel a hajóval úszunk
a boldogsággal kecsegtető végtelenbe.
Az erdő tisztását fák,
sürü bokrok ölelik körbe.
Piros kék lila virágok díszítik
A mélyzöld pázsit melegét.
Szívszorongató melódia táncoltatja
a szeretet érzetet,
és lágy kelmébe öltözött szívvirágomat.
Könnyed mozdulattal perdül, érződik illata.
Levelek között szaladgál a napfény.
Öltözetén átvilágítanak a fénysugarak.
Csillan a haja és a mosolya.
Fordul egyet körbe, a szellő a ruhát
hét határnyira elviszi.
Megáll velem szembe mezitelen
Két karját felém nyújtja, száll
A szeretet szellem és a szépség Ő maga
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Amatõr Tehetségek Antológiája (Budapest, 2005.)
Kiadó: No-Ko Sat Bt.