Al!
Al!
Szeparáció!
A késpenge ékesen szóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
a kakastaréj leesik
Megesik hogy a kárpit kapualjba
botlik
ez így nem hamvas
hanem alattomos
Alattomos még az anód a tömítés a fűtőszál a szuperszonikus
repülőgép
ez utóbbi hajlik mint a jegenye törzse
Nem fibrilláljuk a pácienst
a géniuszok hozadéka ez
A lomtáreszközök felborítják a géniuszt a csínytevések
mezőjén
míg a templomokban romok szíja feszül a halál megy a saját útján
Sarkadra nézzek-e kereplő
Nézd kihunyó-félben a tor
még utoljára megcsiklandja őt a mázképzés aztán az is elillan Aznap éjjel a kerületvesztést
darabokra szeleteltettem mégis maradt hervatag süketnéma
Hadvezérből nem lesz soha akusztikus mérőpotenciál
majd ha leveszi a lábáról a postást
a nép fizetni fogja a kábelt
ami ha nagyon ingerlik gyomorszájon üt
Ütőképes sallangok járják az erdőt
s ha üveget találnak fennakadva a bokron
sorsot húznak
kié legyen a balkon
Egy kis fényezés nem árt a huroknak
Tavalytól jottányit se nőtt a traktorunk s mi nem ébredtünk rá mi zajlik az esernyőnyél
belsejében.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-08-06 15:14:06
Utolsó módosítás ideje: 2024-08-06 15:14:06