cím nélkül (8)
Kutattam mindenhol,
és megtaláltam a Minótaurosz szívét,
Cortéz aranyát, azt,
hogy miért zöld a fű,
Isten mitől fél,
csillagok halálát. De
nem kerültem közelebb hozzád.
Elviselhetetlen, abszurd kép,
mégis vigasztal a víz mélye,
az alvás az iszapban,
szótlan kövek között.
Mostantól máshol keresgélek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-03-29 16:19:18
Utolsó módosítás ideje: 2024-03-29 16:19:18