ereszkedő
majdnem elfelejtett dallam
távoli mint az anyaöl
maradéka táltos nagy nyaraknak
és árad
de lehetséges-e áradás
sivatagban
elapadt folyók kiszáradt tengerek
medrében
az eredendő bűnben
lehetséges-e
az ereszkedő elfelejtett dallam
vagy csak hallásod hiánya
okozza hiányod
egy végképp elsüllyedt kontinensen