Középpont
Nem kell, hogy értelme legyen, elég, ha van,
ezt még tanulom, ahogyan mást is,
ha nem hajol be semmi tudattalan…
(ezt be sem fejezem, ez is csak egy frázis).
Sem a világot leszakítani rólad,
de oda nem nézni sem akarok,
fenntartott látszatát, ahogyan óvtad,
mikor nekem fontosak voltak a bajok.
Hát van az a pont, ahol már nem haragszunk,
szemeim mintha bejárnád ismét,
holnaptól fordult a jelenre arcunk
és tényleg már bármerre ellátunk innét.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-01-08 09:58:55
Utolsó módosítás ideje: 2024-01-08 09:58:55