hátul
már megint hogy van ez
múlik jön múlik néha kivonás
anya jut eszembe hátratesz
dolgokat azt mondja így szokás
mennyi zsúfolódik össze bennem
elvárások meg némi jogosultság
hiába már hogy átöleljen
a halottak ezt se tudják
mennyi tegnap itt a mában
időszerű lenne a kivonás
mielőtt összeadódik pedig anyátlan
lenni valahogy más
eszembe jut ami ott hátul
elhasznált szavak mögött lehet
némán veszem tudomásul
aki meghalt már nem temet
nem rendez nem is válaszol
múlik jön elmúlik belém
ami fontos mindegy hogy hol
szavakban tegnapok képzetén
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-12-05 08:34:35
Utolsó módosítás ideje: 2023-12-05 08:34:35