félig
elmegyek megint a bójáig
addig merészkedek mint más
ennyire van engedélyem
pedig távolabbról jön a hívás
üres test ahogy lebeg
mint a története olyan néma
a múlt szemével innen nézve
félig elmerült probléma
nem félig szeretve nem félúton
és adni se lehetne félig
nem úsznék én se céltalan
hátha újra megtörténik
akkor lehetnék csupa ellentmondás
sűrű mint az idő amit elmesélnek
nem megörökölt kérdőjel a vízben
amin fennakad a lélek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-11-27 11:19:45
Utolsó módosítás ideje: 2023-11-27 11:19:45