látszatok
nőtt egy kerítés áthatolhatatlan
ha nem akarom is észreveszem
legalább megvan itt hogy meddig merre
otthonos lesz az eddig idegen
a szél átfütyül híreket hoz
hangokra hasad egy mondat
csak egy pontig van csapatjáték
tovaszáll maradékot hagy
de látszik más is ha felfelé nézek
ahogy test is ellenszabályoz
és nem ragaszkodom már az egészhez
sem ehhez az éles valósághoz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-11-20 11:34:51
Utolsó módosítás ideje: 2023-11-20 11:34:51