utánképzési hivatal
a sárga csíkon kívül álljon kérem
leülök mert hát sorszámot kaptam
még akad idő egy-két mosolyra
néhány hirtelen vissza is pattan
itt hangok közt veszik el a lényeg
szép napot ne velem kiabáljon
belül sem találni kapaszkodót
idegek táncolnak selyemszálon
körülöttem arcok meg hiányok
elhordott súlyoktól ingerlékeny
nagy a távolság és egyre mélyül
a sárga csíkon kívül álljon kérem
leáll a rendszer semmi sem mozdul
senkin sincs világ mindenki benne
mind sorra kerül egyfelé tartunk
csak hát együtt mégis könnyebb lenne
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-11-13 08:36:17
Utolsó módosítás ideje: 2023-11-13 08:36:17