A bátor
Kezdődik, közöltem halkan,
talán mosolyogtam is hozzá,
nem emlékszem,
csak arra a fél marék hajra,
amit görcsösen szorongattam a kezemben.
Féltem, nem tudtam mit szólsz,
hogy sírsz-e? Én nem sírtam,
még akkor se,
amikor azt mondtad: levágom,
és a nullásgép szigorúan
végigszántott a koponyámon.
És utána azt is mondtad,
hogy nekem még ez is jól áll,
én meg arra gondoltam, bátor vagy…
így csak egy bátor borotvál.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-10-06 09:41:52
Utolsó módosítás ideje: 2023-10-06 09:41:52