mint te
néha utánozlak ahogy élsz
ahogy magadat teszed minden percbe
épp ilyen szeretnék én is lenni
ilyen gyönyörűn tökéletlen mint te
ki is vagyok magam mögött
ha innen nézem már túl is haladtam
ez talán már nem a végzetek ismétlése
melléfogások férfialakban
néha utánozlak ahogy élsz
néha szívesen húzódnék be alád
de te szanaszét hagyod magad
ahogy a teljesség millió változatát
szóval így is lehet…
hátra lépek bele is borzongok
gyönyörűn tökéletlen mint te
precízen elhelyezett töréspontok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-04-11 10:39:56
Utolsó módosítás ideje: 2023-04-11 10:39:56