Médeia pánikbeteg
fák alján
vad árvácskák kikericsek
én egy hangyamúmiát
dajkálok
mert még egy macskám sincsen
engem majd ki dajkál?
a csend?
vagy az érzéseimből tákolt szótár?
azt mondták kapaszkodjak
a mondatok lejtenek
a szavak komposztálódnak
körülöttem sehol egy korlát
azt álmodom hogy a tenger
üres csónakot ringat
kapaszkodom belé
de imbolyog
kiáltanék apámért
de annak idején
gyerekként se vett a nyakába
hogy a horizonton
távolabb láthatnék
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-03-29 17:23:50
Utolsó módosítás ideje: 2023-03-29 17:23:50