seholse’ - csönd a rendje mindennek
mindenhol nippek mindenhol nippek
rendet akartam amiben csönd van
tehetetlen aki még gyerek
nem tudja mi az a kórbonctan
mindenhol nippek mindenhol nippek
ambuláns lapok felett katonasor
hullát hibáztat aki még gyerek
rend alá bármit beszuszakol
feldúlt lakásban bolyong anyagtalan
tetszhalál lehúzva minden sötétítő
csöndet játszik pedig még gyerek
azt hiszi csak egészben mérhető
seholse’ nippek pár doboz újságpapír
anyátlan apátlan seholse’ gyerek
megmaradt csönd alatt ambuláns lapok
eltörve eltörve felébredek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-03-22 11:23:04
Utolsó módosítás ideje: 2023-03-22 11:23:04