Szavakból hidat
„Aki valóban tud várni, abban megszületik
az a mélységes türelem, amely szépségében
és jelentésében semmivel se kevesebb annál,
amire vár.”
Pilinszky János
Büszke bizonyosság minden
szavad megértik hát nem marad
semmi rejtve most már innen
csak előre bár a part szakad.
A szavakból hidat nem kell
több ami mégis régen adott
csak fedezd fel benned ível
sorsod így pontosan rád szabott.
Hozzád nőtt ami nőhetett
a többibe meg belenőttél
a múlt is napról napra szebb
s a türelem még szebb jövőt ér!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-03-20 00:00:02
Utolsó módosítás ideje: 2023-03-20 11:52:14