a kicsi kert
vastag smink alá rejtőzöm
már nincs az az ígéret
vagy sárga tulipán ami elvakítana
az a kicsi kert bennem
körbeaknázva kételyekkel
a kis ház ablaka bedeszkázva
még emlékszem érzésekre
milyen volt homlokomon
a kezed
a morzejelekre a gerincemen
tudtad a járást
kapun be kapun ki
aztán hátrafordultál
és rutinból kést dobtál a szívbe
sok idő telt el azóta
én meg tűnődöm
mi volt az ingemen
vért akartál
de lehet málnalekvár
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-02-23 12:20:13
Utolsó módosítás ideje: 2023-02-23 12:24:16