útszéli dal
ha lettem is vajon minek
nem hiányzok senkinek
életem annyira lényegtelen
átlátszó vagyok s fénytelen
tetteimnek nincs nyoma
magamfajtának nincs otthona
lézengek a vakvilágba
gyökerestől vagyok kivágva
időnként fel-felzokogok
én az anyaméhben átkozott
elátkoztak mindig vertek
nem érdemlettem soha szebbet
magammal cipelem hiányom
az útszélén majd kihányom
maradékát a lelkemnek
remélem oda is temetnek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-02-01 00:55:25
Utolsó módosítás ideje: 2023-02-01 07:21:47