Elidegenülés
Akikhez közöm sose volt,
mindig szembejönnek az utcán.
Felvont szemöldökű ablakok
rosszalló pillantása követ.
Mióta mellőlem te is elmaradtál,
tapogatózva keresem a helyet
a jászol-melegben, de kivet a horda.
Nem vagyok azonos, sem hasonlóra
maszkírozott báb, s az idegent
sehol sem szeretik.
Szigorodok hát, patikamérleggel
mérek. Menekülök, vagy inkább csak
ösztönöm menekít.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-11-19 15:25:33
Utolsó módosítás ideje: 2022-11-19 15:25:33