morzsák H.B. úr asztaláról
hommage à Hamvas Béla
csúcsán és mélypontján
a létnek • amikor a pólusok
összeérnek • szárnyal és
megtörik az ének
visszhangzok országos
csendet • mit a szellem rontott
és teremtett • betartom
és megszegem a rendet
imádság az ajkamon és
átok • megtalált és elvétett
irányok • elhamvadok
és mégis világlok
szívemig fölfénylő
sötétben • megtagadott
álmaimat védem • szerelmem
és árulásom térden
csillogó szemek és pupillán
tört fény • szabálytalan szabály
tilalmas törvény • a kristály
örvénylik s kristályba fagy az örvény
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-11-07 00:02:38
Utolsó módosítás ideje: 2022-11-07 00:02:38