tintafolt
alszanak a lomha fák
felettük a Hold dalol
rég láttam anyát apát
az égen ragyognak valahol
megszépít az emlékezet
a fájdalom messze száll
szüleim szerettek lehet
énem hozzájuk talál
vége a felhőtlen ifjúkornak
a remény mégis bennem él
a regék is a hitről szólnak
s a vén Hold egyre csak mesél
hogy igazak-e meséi
vagy csak ámít hiteget
ha az ember tőle kérdi
ő egyet kacsint s integet
nincs mindenre válasz
mégis tudom legbelül
nem sírok minek is az
tollam nincsen egyedül
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-10-20 02:31:47
Utolsó módosítás ideje: 2022-10-20 14:11:30