csak egy kép miatt
valószínű hogy voltam gyerek
annyian mesélnek róla
meg honnan lenne a sok régi ismerős
én alig emlékszem
persze van pár sztorim
biztos csak azért mert sokszor elmondtam
szerintem nem is úgy voltak
fiatalon a magunkról szóló történeteket
elfogultan meséljük
hogy és akkor én jól megmondtam
faszt meg se mertem mukkanni
de már én is elhiszem
már nincs aki cáfolja
vagy tanúsítsa
a gyerekeim pechesek
jó gyerekek
megérdemelnének egy olyan fatert
akitől érdemes kérdezni
de remélem nekik érdemes is lesz emlékezni
a saját gyerekkorukra
mert azt hiszem
nekem nem
tegnap találtam egy fotót
egy negyvenkörüli pár
köztük egy nyolcévesforma rövidnadrágos sörtehajú kisfiú
a nő kezébe csimpaszkodik
a nő meg a gyerekébe
az anyja lehet
egymásra néznek
a faszi félméterrel arrébb a kamerába
komoly arc ráncolt homlok
tudom hogy mi voltunk
az apám cuccai között találtam
van még pár fotó
beállított mind
viszont már tudom
hogy miért nem emlékszem
de akkor biztosan örültem ha fényképeztek
addig se vert
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-09-30 14:41:12
Utolsó módosítás ideje: 2022-10-03 07:42:44