néha csak egy edény szeretnék lenni
csepp csepp sose telik be
alul lyukas vagy áteresztő
minden elfér benne
és néha virág szeretnék lenni
tűrni sokat színesen szépen
és kihajtani újra olyan virág
bármi öljön tépjen
virág az edényben
csepp csepp sose telik be
kihajtani színesen szépen