a lekvárért nagyon kár
széthajtogatjuk a napokat
mint virágos sövényt
karcolnak ágai
de konokul törtetünk előre
hátha azon túl
pipacsban fürdő rét
vár ránk
csak így értjük meg
a titkok titkát
én megbékéltem
nincs jobb mint
egy nyugodt nő
a valóságot kigurítom
mint sodrófáról
a nyers tésztát
rátok hagyom
az élet-halál kérdést
dilemmából bőven elég
a sonkát sajtot
vagy lekvárt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-07-26 21:57:31
Utolsó módosítás ideje: 2022-07-26 21:57:31