még jó lehet
ellenem perc pillanat
csak úgy lenni volna jó
az ördög meg a részletek
kapaszkodom
egy finoman kifeszített háló
abban kiegyeznék
van az életnek megannyi módja
mondjuk hogy igyekszem
de olyan nincs hogy valami
ki sem zökkent el sem
tántorít
ugyanúgy semmit sem lehet
és kimondani kell bátorság
meghaltak sejtek lettek újak
ezek meg már másképp látják
a világot
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-02-14 11:17:34
Utolsó módosítás ideje: 2022-02-14 11:17:34