szilánkok
szerelmünk forró húspogácsa
olaj mustár és fájdalom
megoszthatjuk TikTok szemekkel
hogy grillezünk az udvaron
tekintetünknek nincs iránya
levetkőzöl ha tűz a nap
kráterszerű mély köldöködben
feketéllik egy dinnyemag
***
a fiam hogy ragyogott a hóban
találat ért találat után
míg újratölteni lehajoltam
sapkámról múltam lesodortam
huszonkettő sovány kis telén
felkiáltott majdnem sírt szegény
ez most a nyakamba ment apám!
s ha ment mi ment … mutasd most hol van
***
kihűlt kávéim összegyűltek
megszavazni hogy mi legyen
valamikor ha valahonnan
megnyilvánul a semmilyen
ötletem sincs mire jutottak
hogy én mi okból voltam ott
ébenfekete hamutálak
lótuszevő csillagok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-01-25 16:50:29
Utolsó módosítás ideje: 2022-01-25 16:59:04