Közhelyekkel élve
Közhelyekkel élve,
tudom, részletekben múlik el a jó.
Nem is fáj azonnal, nem látom,
észrevétlen elsuhanó,
mint az évek.
Szóval ha közhelyekkel élek,
csak az a fontos,
ahogy lezajlik bennem a világ,
sem túl, sem alul taksálva semmit,
nem a mennyiség fontos, nem a gyakoriság,
hanem magamhoz elérni,
egyre közelebb,
és ha még a közhelyeknél tartunk,
ezt fokozni is lehet,
hogy valami nem enged,
egy aprócska nesz még hallható,
azt súgja, ha csordultig a szív,
az… az bizony minden ellen jó.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-12-20 12:17:55
Utolsó módosítás ideje: 2021-12-20 12:17:55