Gyilkolnak ma is (Reflexvers)
Gyilkolnak ma is,
hintik a halált, nem tétlenek,
sírdombok nőnek,
rajtuk gyertya csonkjai fénylenek.
Gyilkolnak ma is,
ők ketten ,a pénz és a hatalom ,
míg két ember él,
mindig lesz gyilkolni alkalom.
Gyilkolnak ma is,
nem vérrel, lövéssel, csak csendesen,
holtak járnak itt
munka és otthon közt lélektelen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-11-24 19:09:53
Utolsó módosítás ideje: 2021-11-24 19:09:53