felaprították a nyári tájat
konok szelek fújják a fákat
féktelen daluk kihalt tereket
vérrel kenik az esti eget
a fák pirosan hajladoznak
a part is hamar lángra kap
talán feltör a negyedik hullám
kivet néhány felpuffadt hullát
széthordták a nyári álmokat
a félelem fogakat vacogtat
valaki az egészet megtervezte
veszélyben forog a világ teste