Valami tavasz (csonka változat)
Anyukámnak elhittem,
Hogy valami rossz vagyok,
Másoknak meg,
Hogy valami tiszta,
Valami jó.
De legalábbis jó valamire.
S most nem tudom,
Magammal hogy állok,
Csak azt,
Álmokat látok, s hogy közelít
Valami felém, valami tavasz,
Valami kikelet, valami remény.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-08-05 23:06:23
Utolsó módosítás ideje: 2021-08-05 23:06:23