Egy panasz, de három rondó
1.
Egyszer vízvezeték-problémák miatt átfúrtuk a konyha és a fürdőszoba közös falát.
Így mindig vizitálhattunk táplálkozás közben. S ez jó volt így, jó volt a testnek, csak akkor még nem szólt a zene.
2.
A barátom megmossa a hátam.
Ez már szokásaink része. Anyám hallgat és a szavakra gondol, amiket télen használ.
Apám marhát eszik. Minket néz.
3.
Már a nehéz évek után vagyunk.
Én a kádban rejtőzöm és rádiót hallgatok. Apám arcán mozognak a foltok miközben dolgozik.
Ez a bontópad-mondja. Most pajtáskodunk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.