Néma vihar
ez továbbra sem az Armageddon
mondanád de hangszálaid pattannak
mint ajzott ideg az íjon
hangodat gyűjtöd csak kosárba
lopott kavics lebeg mint tükrön
drótokon a sodrott álmok valósága
kertemben évekig neveltem egy perzsafát
levelei perzsa levelek tehát
rájuk Montesquieu írt korábban
(de nevében inkább Üzbek és Rika)
krisztustövist fon a vihar susog a vér
mozdul reped a látótavak csarnoka
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: KULTer.hu, 2020.09.12
Feltöltés ideje: 2021-06-28 09:48:38
Utolsó módosítás ideje: 2021-06-28 09:48:38