Zsoltár
Figyellek, érteni akarom gondolataid,
miértjeim megoldó kódjai benned vannak elrejtve.
Ne haragudj ha eddig felszínes hallgató voltam,
most felfedezném legmélyebb sötétségem is.
Csak engedd, hogy kicsit jobban elaludjak,
várva, hogy felemeljen valami ösztönös turbulencia.
Hadd álmodjam magamba a felismerés forrásait,
termőföldön ébredve, csírázó magvakra.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-05-30 10:50:54
Utolsó módosítás ideje: 2021-05-30 10:50:54