Együtt előre
Elindúlni újra ketten tiszta lappal
Lépni előre együtt páros lábbal
Zengjen szózat mézzel iktatott ajakkal
Sérült hajtást tavasz jöttel levagdal
Egymàs karjaiban ér utol hajnal
Fordulva kedveshez mosollyal telt arccal
Írni szívbe szerelmet sérthetetlen karccal
Sosem terhelve életben semmilyen bajjal
Fogadva minden jót örvendezve tapssal
Gyógyitani bánatokat friss hideg patakkal
Jöjjön csodát tenni pillanatra aranyhal
Legyen fényes szemünkben minden nappal
Ne folytsunk semmit pecsételt papírral
Szerető szív hangjával Törpi hazacsal
Legnehezebb időben is szeretet kivasal
Ajándékozni lelket őszinte markoló szóval
Bánatáért a lelkiismeret szakadatlan furdal
Tenni jóvá 6 év ostorát azonnal
Átitatni végleg újat serkentő olajjal
Varázsolni kudarcot jobbra elhintett illattal
Védjen burokkal bennünket segitő körfal
Elhibázott múlt talaját bevetni maggal
Neki látni frissnek repülő starttal
Óvni végtelen makulátlan józan aggyal
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-05-09 20:13:30
Utolsó módosítás ideje: 2021-05-09 20:13:30