tegnapi szótlanság
füstízű morcos reggeleken
megmozdul alattam a föld
légkalapács törte
aszfaltdarabok között botladozom
lakkcipőm orráról
pikkelyesen hámlik a máz
a járművek lármásak
fals zenéjük recsegő tülkölés
megrepeszti dobhártyám
idővel rájövök
a türelmetlenség
zajszűrőként működik
a tegnapok kinőtt
kalendáriumában
besárgultak a lapok
halványuló a tinta
fél kilogramm kenyér
huszonöt deka párizsi
egy teavaj
fogszabályozás
tápot venni a kutyának
feladni a csekkeket
rákszűrés tíz óra harminckor
olvasható a blokkokon
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-04-27 17:52:10
Utolsó módosítás ideje: 2021-04-27 17:52:10