végleges
télies napok folytonossága
farmer vastag pulóver
majd ezt valaki összekuszálja
és úgy hogy nem is ismer
igazából ezt nem is mondom ki
de gondolom és itt van
néha már az egészet belengi
jön szagokban szavakban
aztán nemigen veszek tudomást
sem végét a napoknak
mikor belecsalódva hiszek mást
mikor pedig bántottak
és végére érek valaminek
ha már hatni sem tudok
ezek most olyan éles részletek
hogy felszakad a burok
mert holnap már nem leszek kíváncsi
hát ezekre biztosan
van hogy nem lehet visszacsinálni
remények is rongyosan
kizsarolni akármit akartok
a szavak itt csak ütnek
tudod ezek az elfordult arcok
már véglegesnek tűnnek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-11-18 18:46:48
Utolsó módosítás ideje: 2020-11-18 18:46:48