A Vajdics Anikó-menet/Being Vajdics Anikó
Szeretne, mondja, egyszer bébújni
az én agyamba, hogy ő engem jobban
megösmérhessen, ha mán az ágyamba
béengedtem vala, hogy megösmérjen,
és én fogadjam, és fiat szüljek néki.
Én pedig szeretnék tőle ajándokba
egy pirinkó üres szelencét, amibe
alkalomadtán elbújhatnék, hogy
sénkifia ne sejdítse, még ő se, mi
kalangyál az én kacéfántos agyamba.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-11-16 12:39:12
Utolsó módosítás ideje: 2020-11-20 10:31:49