mostantól
mostantól
külön letapogatunk minden betűt
vizsgáljuk igaz-e vagy hamis
nyelvlapoccal nézünk
a szavak torkára
van-e gyulladás vagy pír
várjuk amíg a lélekidomárok
ideérnek és hoznak
Frontint meg C-vitamint.
a gyógyulás után
egymás tekintetében
látni fogjuk az igazat.
vagy felrepít
vagy megrémít
itt most rengeteg
az önkéntes szent
mert nem ér ránk a jóisten
nem csoda ha lelkünkön
léket üt a nyavalya
és a félelem
az is lehet
isten belehalt a teremtésbe
az ember meg reménytelenül
vergődik tovább
életünk falra hányt borsó
hiába dobnánk fel a mennybe
visszahúzná a gravitáció
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-11-13 17:11:16
Utolsó módosítás ideje: 2020-11-13 17:11:16