Finita
finita la commedia
vége a komédiának
s még csak mosoly
sem ült az arcunkon
álltunk a színpadon
kétszemélyes darab
játszottál s én próbáltam játszani
vígjátéknak kellett volna lennie
de valahogy elrontottam
az utolsó előtti mondatot
kritikusok írták:
a többi sem volt hibátlan
nem az lett a végszó
amit a szerző megírt
bukott színész lettem
Isten, a nagy rendező
másra osztotta a szerepet
pedig ha újrajátszhatnék a darabban
jobb lennék talán
de énrám már nem kíváncsi senki
te sem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-07-25 11:56:47
Utolsó módosítás ideje: 2020-07-26 01:12:55