Petz György
Megtörve, osztja
Várj
Nem kell soká,
ha egy napot megvártál,
hadd fussa le pályáját,
a másnap is majd úgy teszi,
ne félj.
Siess
Örökké más,
halandó hogyha éli,
rajta élte héja,
míg a magja el,
pihen.
Bírd
Csodákban hinni könnyű,
mi van, ha nincsenek,
mert a lét csoda,
s ha nincsen,
úgy az egyszer az.
Ki vagy
Sosem tudod, talán:
ki voltál,
úgy helyes;
még a múlt se biztos,
csak ha vagy.
Bízhatsz
Vannak kulcsszavak,
akkor meg zár is,
ott a baj,
ha mindig
nyitva van.
Szeret
Közönynek másik faja,
mégse semleges;
ülhetsz a balján,
mégis más a jobbján,
úgy legyen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-06-29 23:38:32 Utolsó módosítás ideje: 2020-06-29 23:38:32
|
|
|