Szívfa
(In memoriam József Attila)
amikor elmentél
a terápián szívfát rajzoltam
meg két koporsót
temettelek titeket
az egyikben téged
a másikban virágot
nem jó irány
mondta egy pszichológus
én azt mondtam:
higgyék el semmi gond
úgysem értették volna
aztán vért köptem mégis
a jánosban újra
eszembe jutott a szívfa
nekem egy hete már
csak te és én voltam
a két szívalakú levél
sehogy sem akart földet érni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-06-26 15:42:25
Utolsó módosítás ideje: 2020-06-26 15:42:25