haját
izületes nappalokkal küzd
távoltartó eset
kávéport eszik, hogy hízzon is
tudja, elbaszott élete, mint kavics
kacsázik tengerszemen
mindig csalt, hiszen tehette
most sincs lelkiismeret furdalás
hiszen gyalázták eleget, eleget
szenvedett
mindegy volt, csak öleljék
nem volt válogatós
könnyű táncokba gyorsan vihető
haját fújta szél
használhatták, ő boldog volt tőle használói is elégedettek
emlékeznek rá
haját fújta szél
csak egyszer volt szerelmes talán
és tőle nem viselte el
hogy szereti
bújik, hogy ne tehesse
hogy ne szerethesse
haját fújja szél
nagyon élezd meg a feledést
majomparádé nyárra
megsimogat majd mások szárnya
ha rád hajolnak
sosem leszel önkéntes
saját magadnál
fej vagy írás , dönthetsz
hajad fújja szél
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-06-20 13:09:59
Utolsó módosítás ideje: 2020-06-20 13:34:52